Kuluttajalimiitti 100 - 1 000 euroa!

Me Amexilla uskomme, että menneisyyden arvioimisen sijaan on järkevämpää keskittyä nykyhetkeen sekä ennen kaikkea tulevaisuuteen. Siksi meillä esimerkiksi maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa ei ole este myönteisen lainapäätöksen saamiselle. Tämän vuoksi tarjoamme lainatuotteena kaikille sopivan kuluttajalimiitin.

Mikä oikein on kuluttajalimiitti?

Kuluttajalimiitti on yksityiselle ihmisille suunnattu rahoitustuote. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat 100 - 1 000 euron suuruisen limiitin käyttöösi. Lainalimiitin rajoissa voit nostaa rahaa tilillesi juuri sen verran kuin kulloinkin tarvitset ilman erillisiä lisä- tai piilokuluja. Rahat siirretään tilillesi nopeasti max. yhden työpäivän kuluessa ja asiakaspalvelumme on tarvittaessa koko ajan apunasi.

Lainahakemuksen pääset tekemään oheisella hakemuslomakkeella. Amexilla jokaisen lainahakemuksen käsitellelee rahoitusasiantuntijamme manuaalisesti. Hakemuksesi käsittelee siis aina ihminen, ei automaattiprofilointia käyttävä kone. Tästä johtuen lainahakemuksen käsittelymaksu on 14,80€ (sis. alv). Käsittelymaksun lisäksi kuluja kertyy vuosikorosta (19,90% nostetusta pääomasta). Maksat korkoa siis vain tarvitsemasi rahan määrästä. Edellä mainitut kulut löydät myös helposti henkilökohtaiselta lainatarjoukseltasi.

Limiittilainassamme lainaa lyhennetään kuukausittain. Pienin lyhennettävä määrä on 10,00% nostetusta pääomasta. Lainan aikaistettu takaisinmaksu on aina mahdollista ilman lisäkuluja.

Hakuprosessi

Lainan hakuprosessi on täysin digitaalinen, rahoitusasiantuntijamme ovat sinuun erikseen sähköpostitise yhteydessä mikäli tarvitsemme lisätietoja tai liitetiedostoja lainapäätöksen tekemiseen. Näin sinä säästät aikaa ja vaivaa.

Lainan hakeminen on kokonaisuudessaan helppoa, nopeaa ja yksinkertaista:

1) Täytä oheinen lomake ja lähetä se meille.

2) Maksa hakemus alla olevin maksutiedoin:

Amex Oy 

FI58 5780 3820 1716 18

Summa: 14,80€

Viesti: "Lainanhakijan etu- ja sukunimi" / lainahakemus

                       

Lainahakemuksen käsittely vie normaalisti 1-2 työpäivää. 

Tarvitsetko lainahakemuksellesi nopeutetun käsittelyn?

Normaalisti asiakaspalvelumme rahoitusasiantuntijat toimittavat teille hakemuksellanne ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen limiittilainapäätöksen 1-2 arkipäivän kuluessa käsittelymaksun suorittamisesta.

Korotetulla käsittelymaksulla saatte lainapäätökselle nopeutetun käsittelyajan. Tällöin limiittilainapäätös toimitetaan sähköpostiinne max. 6 tunnin kuluttua käsittelymaksun suorituksesta.

Huom. Nopeutettu käsittely ei vaikuta lainapäätöksen lopputulokseen.

Mikäli haluatte nopeutetun käsittelyn, tulee teidän valita hakemus -lomakkeelta kyseinen vaihtoehto sekä maksaa nopeutetun hakemuksen käsittelymaksu alla olevin maksutiedoin:

Amex Oy 

FI58 5780 3820 1716 18

Summa: 29,80€

Viesti: "Lainahakijan koko nimi" / nopea lainahakemus

Asiantuntijamme toimittavat lainatarjouksen sinulle sähköpostitse max. 6 tunnin kuluessa.       

Lainahakemus

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.