Maksuhäiriömerkintä ei ole este yrityslainan saamiselle

Nykypäivä maksuhäiriömerkinnät ovat yleisempiä kuin koskaan ennen. Suomessa on melkein 400 000 ihmistä, jolta löytyy maksuhäiriömerkintä. Tämä tarkoittaa noin 8,5% maamme väestöstä. Maksuhäiriömerkinnän saaneiden henkilöiden määrä on Suomessa kasvanut vuodesta 2010 asti. 

Valitettavan usein luottotietojen puuttumisella on negatiivinen vaikutus yrittäjän lainansaantiin. Näin ei todellakaan tarvitse olla. Uskomme, että menneisyys ei aina anna oikeaa kuvaa yrittäjän kyvystä tulevaisuudessa  hoitaa yritysrahoituksensa takaisinmaksuvelvoitteet.

Perinteisistä jäykistä ja hitaista pankkialan toimijoista poiketen Amex haluaa olla tämän asian osalta alan pioneeri. Me tarjoamme yrityslainan hakijalle aina yksilöllistä ja henkilökohtaista palvelua. Emme tarkastele tai tuomitse ketään menneisyyden perusteella. Tärkeintä on nykyhetki ja tulevaisuus. Keskitymme aina jokaisen lainanhakijan taloudellisiin mahdollisuuksiin ennemmin kuin heidän aikaisempiin haasteisiinsa.

Tämän takia esimerkiksi yrityksen tai yrittäjän maksuhäiriömerkintä EI OLE ESTE yrityslainan myöntämiselle Amexilla. 

Haluamme olla tulevaisuuden rahoituskumppanisi. Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä meistä tai yritysrahoituksesta yleisesti, palvelemme mielellämme sähköpostitse: asiakaspalvelu@amex.fi

Tasa-arvo ja inhimillisyys lainanhakuprosessissa

Perinteisesti pankki- ja rahoitusala Suomessa koetaan hitaaksi, jäykäksi sekä epäreiluksi. Asiakkaiden maksukäyttäytymisestä kerätään tarkkaa dataa ja menneisyyden virheistä rangaistaan kohtuuttoman korkealla korolla tai vaaditaan ylimitoitettuja lainavakuuksia.

Me Amexilla haluamme nähdä jokaisen lainanhakijan ihmisenä. Siksi jokaisen lainahakemuksen käsittelee aina huolella ja yksilöllisesti rahoitusasiantuntijamme. Siis ihminen eikä kone. Emme ole niinkään kiinnostuneita menneistä tilastoista, vaan pyrimme aina kääntämään katseen tulevaan. Emme yleistä, vaan haluamme nähdä jokaisen yritysrahoitusta tarvitsevan yrittäjän tilanteen ainutlaatuisena mahdollisuutena saada liiketoiminta tuottamaan. 

Kuusi erinomaista syytä valita kuluttajalimiitti

Rahoitustuotteiden vertailu on aina kannattava idea. Kuluttajan näkökulmasta limiittilainalla on perinteiseen luottoon verrattuna monta etua. Tähän alle olemme listanneet mielestämme kuusi parasta syytä valita rahoitusmuodoksi Amexin kuluttajalimiitti muiden luottotuotteiden sijasta.

1) Tasavertaisus ja yksilöllinen palvelu - Amexin kuluttajalimiittien lainahakemukset arvoidaan aina rahoitusasiantuntijoidemme toimesta käsityönä. Emme koskaan käytä automaattiprofilointia hyödyntäviä koneita tai ohjelmia. Meille ei myöskään ole olennaista se mitä aiemmin on tapahtunut, vaan se miltä tulevaisuus näyttää. Tästä syystä esimerkiksi aiempi maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa ei ole meillä este myönteiselle lainapäätökselle.

2) Joustavuus - Limiittilainassa nostat rahaa tilillesi juuri tarpeesi mukaan. Näin maksat korkokuluja vain siitä summasta mitä tarvitset. Limiittilaina toimii siten hyvin rahoitusratkaisuna myös yllättäviin menoihin.

3) Nopeus - Saat rahoitusasiantuntijoiltamme lainapäätöksen käsittelymaksun jälkeen noin 2 päivän kuluessa sähköpostiisi. Mikäli sinulla on tarvetta nopeammalle käsittelyajalle, se onistuu. Ostaessasi nopeutetun käsittelyn toimitamme lainapäätöksen sähköpostiisi max. 6 tunnin kuluessa käsittelymaksun suorituksesta.

4) Edullisuus - Amexilla maksat käsittelymaksun lisäksi vuotuista korkoa 19,90% ja vain siitä summasta, mikä sinulla on käytössäsi.

5) Pitkät takaisinmaksuajat - Kuluttajalimiitissä pienin lyhennettävä summa kuukaudessa on 10,00% nostetusta pääomasta. Nostettu lainasumma on myös aina mahdollista maksaa ennenaikaisesti takaisin ilman lisäkuluja. Sinä päätät.

6) Täysin digitaalinen palvelu - Amexilla koko lainaprosessi ja asiakassuhteen hoitaminen tapahtuu täysin sähköisesti. Lainahakemuksen tekeminen onnistuu helposti ja nopeasti täällä kotisivuillamme. Myös lainasopimuksissamme hyödynnetään sähköistä allekirjoitusta. Hoidat siis kaikki rahoituksesi vaiheet mukavasti vaikka kotisohvaltasi.