Maksuhäiriömerkintä ei ole este yrityslainan saamiselle

Nykypäivä maksuhäiriömerkinnät ovat yleisempiä kuin koskaan ennen. Suomessa on melkein 400 000 ihmistä, jolta löytyy maksuhäiriömerkintä. Tämä tarkoittaa noin 8,5% maamme väestöstä. Maksuhäiriömerkinnän saaneiden henkilöiden määrä on Suomessa kasvanut vuodesta 2010 asti. 

Valitettavan usein luottotietojen puuttumisella on negatiivinen vaikutus yrittäjän lainansaantiin. Näin ei todellakaan tarvitse olla. Uskomme, että menneisyys ei aina anna oikeaa kuvaa yrittäjän kyvystä tulevaisuudessa  hoitaa yritysrahoituksensa takaisinmaksuvelvoitteet.

Perinteisistä jäykistä ja hitaista pankkialan toimijoista poiketen Amex haluaa olla tämän asian osalta alan pioneeri. Me tarjoamme yrityslainan hakijalle aina yksilöllistä ja henkilökohtaista palvelua. Emme tarkastele tai tuomitse ketään menneisyyden perusteella. Tärkeintä on nykyhetki ja tulevaisuus. Keskitymme aina jokaisen lainanhakijan taloudellisiin mahdollisuuksiin ennemmin kuin heidän aikaisempiin haasteisiinsa.

Tämän takia esimerkiksi yrityksen tai yrittäjän maksuhäiriömerkintä EI OLE ESTE yrityslainan myöntämiselle Amexilla. 

Haluamme olla tulevaisuuden rahoituskumppanisi. Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä meistä tai yritysrahoituksesta yleisesti, palvelemme mielellämme sähköpostitse: asiakaspalvelu@amex.fi

Tasa-arvo ja inhimillisyys lainanhakuprosessissa

Perinteisesti pankki- ja rahoitusala Suomessa koetaan hitaaksi, jäykäksi sekä epäreiluksi. Asiakkaiden maksukäyttäytymisestä kerätään tarkkaa dataa ja menneisyyden virheistä rangaistaan kohtuuttoman korkealla korolla tai vaaditaan ylimitoitettuja lainavakuuksia.

Me Amexilla haluamme nähdä jokaisen lainanhakijan ihmisenä. Siksi jokaisen lainahakemuksen käsittelee aina huolella ja yksilöllisesti rahoitusasiantuntijamme. Siis ihminen eikä kone. Emme ole niinkään kiinnostuneita menneistä tilastoista, vaan pyrimme aina kääntämään katseen tulevaan. Emme yleistä, vaan haluamme nähdä jokaisen yritysrahoitusta tarvitsevan yrittäjän tilanteen ainutlaatuisena mahdollisuutena saada liiketoiminta tuottamaan.